Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Για τον Βιτάλι....

Ο Βιτάλι είναι μέλος της ομάδας μας απο πέρισυ। Για λόγους οικογενειακούς θα πρέπει να μας αφήσει και να συνεχίσει το σχολείο σε μια πόλη της Πελοποννήσου।
Αγαπητός σε ολους , πάντα πρόθυμος και πρόσχαρos

.....θα μας λείψει।

5 σχόλια:

  1. Στο καλό, νεαρέ μας... Ευχαριστούμε πραγματικά για την προσφορά σου στην ομάδα και ελπίζουμε να περνάς πολύ όμορφα στην Πελοπόννησο!!! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου και ελπίζουμε όλοι να επιστρέψεις σύντομα!Να προσέχεις και καλή τύχη στην Πελοπόννησο =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλαράκι δεν χανόμαστε ρε....θα βρισκόμαστε σαββατοκύριακα και διακοπές.Να περνάς καλά και να πραγματοποιήσεις κάποια από τα πράγματα που θέλεις.Σου εύχομαι όλα τα θέματα τα οποία σε έχουν δυσκολέψει να τα περάσεις και να φτιάξεις την ζωή σου όπως θες.Να προσέχεις στην πελοπόνησσο και να ξέρεις πως τα << θέματα >> θα τα λύνουμε μαζί δεν είμαστε μακριά γιατί η φιλία ειναι κάτι το δυνατό και η απόσταση δεν έχει σημασία ;).Ενοείτε πως σε περιμένουμε στα 18 να ξαναέρθεις μακάρι και πιο νωρίς.Σου εύχομαι να πετύχεις του στόχους και γενικά σε ότι άλλο θες..Και σου είπα την άνοιξη να μας περιμένεις;) Θα μου λήψεις ρε τρελέ....Ο κολλητός σου Τάσος :D ;)<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=eq4SvJwIVyg Αφιερωμένο από τον κολλητό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη τυχη στην Πελοποννησο!Η βοηθεια σου στην ομαδα ηταν πολυ σημαντικη και σιγουρα δε θα ξεχαστει! Να προσεχεις και να εισαι αισιοδοξος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή