Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

H γιορτή της 25ης....

Μια πλούσια σε περιεχόμενο και παρουσίαση γιορτή, με άψογη οργάνωση, ήταν η φετινή για την 25η Μαρτίου. Ο ισόγειος χώρος με την έξοδο επί της Ζεύξιδος , ιδιαίτερα λειτουργικός   για τους Μαθητές του ΣΤ Γυμνασίου τα παλαιότερα χρόνια , αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Η γιορτή περιείχε ένα πλήρες ιστορικό της επανάστασης και των πρωταγωνιστών της με παρουσιάσεις, προβολές και δραματοποιημένες  αφηγήσεις.

Δεν έλειπε φυσικά και η μουσική και το τραγούδι από την πάντα έτοιμη μουσική μας ομάδα.  Ξεχωριστή η απόδοση του ¨"Γκρεμιστή" του Παλαμά απο τον Γιάννη σε ραπ !

Να σημειώσουμε και την αξιοποίηση της πλούσιας συλλογής γραμματοσήμων του με θέμα τον Φιλελληνισμό που μας πρόσφερε ο τέως καθηγητής του σχολείου μας , ο κύριος Παναγιώτης Γυφτάκης.

φωτό : Mαρίζα

 Οι υπεύθυνες της διοργάνωσης κυρίες Ε. Δημελά, Α. Μαμάκη, Φ. Μπούρδαλα ευχαριστούν τους καθηγητές και το προσωπικό φύλαξης και καθαριότητας του σχολείου μας για την πολύπλευρη στήριξή τους. Ιδιαίτερα  ευχαριστούν " τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που μάς δίδαξαν για μία ακόμη φορά ότι όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου