Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...


  

Ηταν μιά ωραία παράσταση αυτή που παρακολούθησαν μαθητές,γονείς,καθηγητές και φίλοι την Παρασκευή το βράδυ στον Πολυχώρο "Αννα & Μαρία Καλουτά" . Το "ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΑΝΤΕΛΑ" της Θεατρικής μας Ομάδας με την επιμέλεια του -απόφοιτού μας πλέον- Ανδρέα Πράσινου , άρεσε πολύ ,διασκέδασε το κοινό και προκάλεσε άφθονο γέλιο..
 ..ετσι προέκυψε και η πρόταση η παράσταση να επαναληφθεί τον Σεπτέμβρη στον χώρο του σχολείου
Στο στήσιμο της παράστασης σημαντική ηταν η βοήθεια του Συλλόγου Γονέων ενω αμέριστη ηταν η συμπαράσταση του διευθυντή μας.
 Η μακρά και επίπονη διαδικασία για το στήσιμο και τις πρόβες επί πέντε σχεδόν μήνες έγινε με την επίβλεψη της κυρίας Γραίκα ενώ η ομάδα της κυρίας Γιαννίκου ετοίμασε τα σκηνικά Σημαντική ηταν εδώ και η συνεισφορά της κυρίας Φουντούκη.
 
Ο κύριος Φουστέρης βοήθησε και πάλι στην μουσική επένδυση ενω στο στούντιο του ηχογραφήθηκε ενα τραγούδι με την Δήμητρα στη φωνή και την Παναγιώτα στα πλήκτρα.
 Ο Ανδρέας ήταν βέβαια η ψυχή της παράστασης καθώς είχε την σκηνοθεσία αλλά και την διασκευή του σεναρίου.Βοήθησε επίσης στην φωτογράφιση ο φίλος Βασίλης Γερμάνης, στην βιντεοσκόπιση ο Χάρις Παπαδημητρόπουλος ενώ ο Αντώνης ο Πορίχης ήταν στα φώτα και στο ήχο στην παράσταση.Τέλος πάνω στην σκηνή ήταν :


 Συγχαρητήρια σε όλους !

Φωτό : Ολυμπιάννα Μηλιάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου