Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Στο θέατρο "Τζένη Καρέζη"

Πριν καν συσταθεί "επισήμως" η νέα Πολιτιστική Ομάδα του σχολείου μας, έκανε την πρώτη της εξόρμηση. Ηταν τετάρτη βράδυ όταν επισκέφθηκε στο κέντρο της Αθήνας το θέατρο που φέρει το όνομα της αξέχαστης ηθοποιού . 21 μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πραγματικά υπέροχη παράσταση με τίτλο " Πoιός σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;"

Οι αντιδράσεις των παιδιών έδειξαν ότι ήταν μια παράσταση ιδανική για εφήβους .Άλλωστε το έργο στηρίζεται στην  ιστορία ενός  "διαφορετικού" έφηβου ,που υποδύθηκε καταπληκτικά ο νεαρός Γιάννης Νιάρρος ( που πήρε πέρυσι το βραβείο "Δημήτρης Χόρν") . Η παράσταση στηρίζεται σε μια βραβευμένη  διασκευή του Simon Stephens , του επίσης πολυβραβευμένου ομώνυμου μυθιστορήματος του Μαρκ Χάντον .
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και η πρωτότυπη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου (Θέατρο Νέου Κόσμου) που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του δίωρου έργου. Ενα πραγματικά καταπληκτικό έργο, που -όπως έχει τονίσει και ο σκηνοθέτης του- αφορά στην υπεράσπιση της "διαφορετικότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου