Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 6ου ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ

    
Αγαπητοί γονείς,

       Η Διευθύντρια, ο Υποδιευθυντής  και οι Καθηγητές του Σχολείου, με την ευκαιρία της πρώτης  επικοινωνίας μας ,σας ευχόμαστε  ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ στα παιδιά μας.
      Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς επιθυμούμε  να σας διαβεβαιώσουμε ότι κύρια μέριμνα όλων μας είναι η πρόοδος των μαθητών μας, η διαμόρφωσή τους σε πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κριτική σκέψη. Στο πλαίσιο αυτό, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γίνονται δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές των Α ‘ και Β’ Τάξεων.
      Για να υλοποιηθούν οι προσπάθειές μας , όμως, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε τη συνεργασία σας, προκειμένου να εδραιώσουμε κλίμα που θα διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Επιθυμούμε τη Συλλογική έκφραση της άποψης των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών.
      Για τον λόγο αυτό σας  παρακαλούμε –προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη συνάντηση –συζήτηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 19-10-2016   και ώρα  6 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου ΓΕΛ Αθηνών.
Η παρουσία ΟΛΩΝ των ΓΟΝΕΩΝ κρίνεται  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  καθώς  θα  διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη των μελών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

   
                                                                                                         Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
                                                                                                           ΡΗΓΑΚΗ ΣΤ. 
                                                                                                            



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου