Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ο Ναπολιτάνος φωτογράφος

 O Claudio Menna είναι ένας Ναπολιτάνος   φωτογράφος ο οποίος πήρε το πτυχίο αρχιτεκτονικής  πριν από 8 χρόνια αλλά επειδή η δουλειά δεν είχε καλό μέλλον  ξεκίνησε να ασχολείται με το πάθος του για τις φωτογραφίες
      
Το αποφάσισε λίγο πριν μάθει για την αρρώστια του (όπως την χαρακτήρισε). Ο Claudio είναι  σχεδόν τυφλός και για αυτό κυκλοφορεί μόνο με γυαλιά ηλίου. Το σχόλιο του για την αρρώστια αυτή ήταν ότι είναι ένας τρόπος για να ζήσει ποιο φυσιολογικά και εύκολα! Όμως δεν το έβαλε κάτω συνέχισε με τις φωτογραφίες και αν τον ρωτούσες να σου πει ένα λάθος του θα σου απαντούσε ότι το μεγαλύτερο του λάθος είναι που δεν ασχολήθηκε από την αρχή με την φωτογραφία. Ποιο παλιά έκανε κάποια αθλήματα συγκεκριμένα polo και κολύμβηση. Τώρα έχει αρχίσει και ασχολείται με το Kick boxing!


Στο Alto festival δουλειά του με εμάς ήταν να μας περάσει μέσα από την πόλη από  συγκεκριμένες  διαδρομές  και να μας δώσει ορισμένες πολύ χρήσιμες πληροφορίες της οποίες αξιοποιήσαμε  στις φωτογραφίες που βγάλαμε . Κάτι άλλο που μου ανέφερε στην συζήτηση μας είναι ότι ίσως να επισκεφτεί την Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και φυσικά θα μας ειδοποιήσει για να τον συναντήσουμε!

K.Nέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου