Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

μια ξεχωριστή παράσταση...

 Τη Δευτέρα 15/9 στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου ενας νεαρός με το όνομα Νίκος αποφάσισε να ανεβάσει μια θεατρικη παράσταση τύπου κουκλοθέατρο με μεγάλη μάλιστα επιτυχία αφού υπήρχαν θεατές από διάφορες ηλικιακές ομάδες.

 Ο άνθρωπος αυτός χάρισε στους θεατές του την ψυχαγωγία μέσα από έναν τρόπο, που αυτές τις μέρες οι άνθρωποι στερούνται να παρακολουθήσουν, λόγω της μεγάλης και απότομης εξέλιξης του διαδικτύου.Αυτός ο μοναδικός τρόπος, δεν είναι άλλος απο το θέατρο.

 Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορέσαμε να μάθουμε περισσότερα για τη ζωή του καλλιτέχνη αυτού, καθώς και για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σκηνοθετήσει και να παρουσιάσει μόνος του μια παράσταση σαν και αυτή..

 Πάντως ένα είναι σίγουρο,οτι ήξερε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε και το έκανε μέσα από πολύ μικρές φράσεις με αστεία προφορά.Αν τύχει να περάσετε απο τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου,ελπίζω να τον πετύχετε και φυσικά μη χάσετε την ευκαιρία να του αφιερωσετε λιγο χρόνο και ίσως μια μικρή βοήθεια σε σχέση με τον κόπο του για να χαρίσει το χαμόγελο σε τόσο κόσμο.
μετάφραση:Κάνω το θεατρικό μου επειδή αυτή είναι η ομορφιά που μπορώ να προσφέρω στον κοσμο που καταστρέφεται.Ο κόσμος χρειάζεται θέατρο.Το θέατρο χρειάζεται κόσμο(κοινό) ευχαριστώ!!!



Επιμέλεια και φωτό : Χάρης Παπαδημητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου