Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Θέατρο στο 6ο (λύκειο)

       Την Κυριακή μαζευτήκαμε ,τα μέλη της πολιτιστικής ομάδας,και διαβάσαμε αποσπάσματα σεναρίων με σκοπό να διαλέξουμε ένα και να το παρουσιάσουμε ως θεατρική παράσταση.Τελικά παρ'όλη την πλάκα που είχαν ,κανένα δεν μας τράβηξε το ενδιαφέρον,όμως δε σταθήκαμε εκεί.Κάναμε κάτι πολύ διασκεδαστικό και κάτι που δεν είχαμε ξανακάνει.Χωριστήκαμε σε ομάδες και εργαστήκαμε πάνω στον αυτοσχεδιασμό.Υπήρχαν τρεις ομάδες,που η καθεμία μάς παρουσίασε το δικό της ,μικρής διάρκειας,έργο.Ήταν καθαρά κωμωδία με διαφορετικό θέμα ,όμως χάρη στην έμπνευση που υπήρχε περάσαμε τέλεια.Την επιμέλεια είχε ο κ. Καρπαθάκης ,όμως παρευρίσκονταν κι άλλοι καθηγητές

Χάρης

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο καρκίνος νικιέται!



  Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο).

250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο πάσχουν από διάφορες μορφές καρκίνου, το 80% των οποίων στις χώρες μέσου και χαμηλού εισοδήματος. Στη χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως από λευχαιμία. Το 70% από αυτά θεραπεύεται, λόγω της επάρκειας φαρμάκων και καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού. Αντίθετα, στις χώρες του τρίτου κόσμου τα ποσοστά θνησιμότητας είναι πολύ υψηλά.


Στη ζωή σου... να προσθέτεις ΕΛΠΙΔΑ!
Να πολλαπλασιάζεις ΌΝΕΙΡΑ!
Και να δίνεις ΑΓΑΠΗ !
σ' αυτούς που σ' αγαπούν και σε στηρίζουν…



Επιμέλεια: Αγγελος Λαζαρης

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Εμιγκρέδες(φωτορεπορτάζ)

           Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι δύο αυτοί ηθοποιοί γιατί αυτο που έκαναν το έκαναν για εμάς τους μαθητές και μάλιστα με μεράκι και αγάπη.

φωτογραφία και επιμέλεια :
Παπαδημητρόπουλος Χαράλαμπος