Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για μιά επέτειο



Σαν σήμερα πριν 58 χρόνια , στις 28/06/1954, έγινε η τελετή θεμελίωσης του διδακτηρίου μας.
Με αφορμή την επέτειο δημοσιεύουμε το παραπάνω ντοκουμέντο που -επιτέλους- μετά από δύο χρόνια έρευνας ήρθε στα χέρια μας. Οπως θα διαπιστώσετε το βίντεο -καθώς είναι αντιγραφή απο ταινία της εποχής- έχει κάποια τεχνικά προβλήματα και δεν έχει ήχο. 
Ωστόσο για την περιγραφή της τελετής, τα πρόσωπα που εμφανίζονται και για οσα προηγήθηκαν μπορούμε να ανατρέξουμε στις προηγούμενες  σχετικές αναρτήσεις μας:
http://6okynosarges.blogspot.com/2011/02/1.html
και
http://6okynosarges.blogspot.com/2011/03/2.html


ΥΓ ευχαριστούμε θερμά την κα Αρετή Μπάμπου

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

« Δαρείο, χόρεψε σουϊνγκ»!

Πριν από το ΙΒ Γυμνάσιο Θηλέων τα κορίτσια του Νέου Κόσμου και των γύρω περιοχών, σπούδαζαν στο Γ Θηλέων, που ιδρύθηκε το 1933 .
Το γυμνάσιο στεγάστηκε αρχικά στην οδό Νάκου,πάροδο της Καλλιρόης απέναντι από τον Άγιο Παντελεήμονα, και αργότερα και στο Κουκάκι.. Ολα αυτά τα χρόνια τα αγόρια του ΣΤ Αρρένων και τα κορίτσια του Γ Θηλέων ,οπως ήταν φυσικό , είχαν αναπτύξει στενές σχέσεις...

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Συνάντηση αποφοίτων..

Mια ακόμη συνάντηση παλαιών αποφοίτων του Στ Γυμνασίου Αρρένων.
Oι απόφοιτοι του ΣΤ Γυμνασίου της Τάξης 1967, αύριο 14/6 , στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη -ανά εξάμηνο - συνάντησή τους στη Ταβέρνα "Η Κυρά" Ζεύξιδος 12 Ν. Κόσμος - απέναντι από το Σχολείο μας

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η χώρα μου είναι...

Δείτε ενα υπέροχο βίντεο που δημιούργησαν τα παιδιά της Δ τάξης ,του  16ο Δημοτικού σχολείου Ιλίου, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους της  Εικαστικής Aγωγής.